Εισάγετε τον σύνδεσμο εδώ

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να κάνω λογαριασμό στο myurl ;

Αν κάνετε λογαριασμό στο myurl μπορείτε να διαχειρίζεστε τους συνδέσμους σας και να βλέπετε στατιστικά στοιχεία, όπως τον αριθμό τον clicks και να δείτε για κάθε κλικ από ποιο site έγινε, ποια χώρα και άλλα στατιστικά στοιχεία.

Τι στοιχεία πέρνει το myurl από το social account μου όταν κάνω σύνδεση/εγγραφή ;

Το myurl δεν έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του social account σας για να κάνει καμία ενέργεια, όπως αυτόματες δημοσιεύσεις, λήψη επαφών κλπ. Τα στοιχεία που λαμβάνονται είναι μόνο αυτά που χρειάζονται για να σας αναγνωρίζει όταν κάνετε σύνδεση. Τα στοιχεία αυτά είναι το όνομα σας , το email σας, η εικόνα σας και το αναγνωριστικό κλειδί.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία αυτή και τι όρια έχω ;

Το myurl είναι μια δωρέαν υπηρεσία και δεν έχει κανένα όριο.

Τι κέρδος έχει το myurl από όλα αυτά ;

Το myurl είναι ένα project το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά για προσωπική χρήση και σκοπό δεν έχει το χρήμα είτε μέσω διαφημίσεων στα redirect ούτε με κάποιο άλλο έμμεσο τρόπο.

Θα έχει άλλες χρήσιμες προσθήκες στο μέλλον το myurl;

Υπάρχουν αρκετά πράγματα προς υλοποίηση, όπως share link με email, API, browser extensions, extesions για CMS όπως Joomla, Wordpress, κλπ.

Σφάλματα

Error 1001

Ο σύνδεσμος που συμπληρώσατε αντιστοιχή σε μια μη έγκυρη διεύθυνση, ή σε ένα site το οποίο μπορεί να μην είναι διαθέσιμο την στιγμή αυτή.

Error 1002

Η μορφή του σύνδεσμου που συμπληρώσατε δεν είναι έγκυρη.